Op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 zal er voor de leden van AAB een Fleeceshow worden georganiseerd op een nog nader te bepalen locatie. In totaal kunnen er 150 vachten deelnemen aan de keuring, die gedaan zal worden door jurylid Tim Hey (UK).

 

De inschrijvingen gaan open op 1 augustus 2021 tot en met 15 augustus 2021 (tenzij het maximale aantal vachten op een eerdere datum al is bereikt). Per deelnemer mogen er 4 vachten ingeschreven worden. Als de inschrijvingen nog niet vol zijn op 15 augustus dan zal de mogelijkheid tot inschrijven verlengd worden tot 23 augustus en krijgen de leden kans om tot 7 vachten in te schrijven. Nadien is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Aanleveren van de vachten kan tussen 23 augustus en 1 september a.s. bij uw verzamelpunt in Nederland of in België. Deze zijn:

Voor Belgie:

Jan Dries,
Alpaca Weelde,
Hegge 28,
2381 Weelde
info@alpacaweelde.be

Voor Nederland:
Kevin Hamstra,
Alpacaoord,
Kon. Wilhelminalaan 65,
8282 GC Frederiksoord
info@alpacaoord.nl

 

De prijs per ingezonden vacht bedraagt: € 30,00 (incl. btw). Nadat de inschrijvingen zijn gesloten ontvangt u een factuur voor uw deelname.

Nieuw bij deze fleeceshow is de AAFT monstername ter plaatse, het resultaat wordt bij het beoordelingsformulier gevoegd.

LET OP: FLEECES DIENEN VERPAKT TE WORDEN IN NIEUWE (UNIFORME) VERPAKKINGSVLIEZEN.
Deze zijn verkrijgbaar via de AAB. Vachten die niet worden aangeleverd in de nieuwe verpakkingsvliezen worden uitgesloten van deelname aan de show.
De verpakkingsvliezen kunnen nog nabesteld worden tot uiterlijk 15 augustus a.s.

 

Zie ook:

Instructie verpakking showfleeces voor uitgebreide instructie over het verpakken van de showfleeces, voor skirting en voor bestelling van de verpakkingsvliezen.

of: AAB SHOP voor het bestellen van de verpakkingsvliezen.

 

Sponsormogelijkheden

Nieuwsberichten

Sponsors