Op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 zal er voor de leden van AAB een Fleeceshow worden georganiseerd op een nog nader te bepalen locatie. In totaal kunnen er 150 vachten deelnemen aan de keuring, die gedaan zal worden door jurylid Tim Hey (UK).

 

De inschrijvingen gaan open op 1 augustus 2021 tot en met 15 augustus 2021 (tenzij het maximale aantal vachten op een eerdere datum al is bereikt). Hierna is het niet meer mogelijk om vachten in te schrijven.

Aanleveren van de vachten kan tussen 23 augustus en 5 september a.s. bij uw verzamelpunt in Nederland of in België (informatie volgt).

De prijs per ingezonden vacht bedraagt: € 30,00 (incl. btw). Nadat de inschrijvingen zijn gesloten ontvangt u een factuur voor uw deelname.

 

LET OP: FLEECES DIENEN VERPAKT TE WORDEN IN NIEUWE (UNIFORME) VERPAKKINGSVLIEZEN.
Deze zijn verkrijgbaar via de AAB. Vachten die niet worden aangeleverd in de nieuwe verpakkingsvliezen worden uitgesloten van deelname aan de show.

 
 

Zie ook:

Instructie verpakking showfleeces voor uitgebreide instructie over het verpakken van de showfleeces, voor skirting en voor bestelling van de verpakkingsvliezen.

of: AAB SHOP voor het bestellen van de verpakkingsvliezen.

 

Sponsormogelijkheden

Nieuwsberichten

Sponsors