Algemene LedenVergadering (ALV) op 16-12-2023 te Leuven

Geacht lid, Hierbij kunt u zich aanmelden voor onze Algemene LedenVergadering (ALV) te Leuven op zaterdag 16 december a.s. Geef hieronder s.v.p. aan: Het aantal personen en vermeld in de opmerkingen: de namen van de personen die aanwezig zullen zijn bij de ALV. LET OP: alleen (ere)leden en joint-leden kunnen bij de ALV aanwezig zijn.

ALV Diner Leden

(Ere)leden en joint-leden kunnen zich hier aanmelden voor het diner, aansluitend aan de ALV op 16 december a.s.. Dit wordt u gratis aangeboden door de AAB. Graag aantal personen vermelden en de namen in het opmerkingenveld. Brengt u uw partner mee, die géén lid is? Deze dan graag via de andere link in het LedenPortaal aanmelden.

ALV Diner Introducé

Partners/introducé's van leden kunnen zich hier aanmelden voor het diner, aansluitend aan de ALV op 16 december a.s. Hiervoor wordt een bijdrage van €35 gevraagd. Graag aantal personen vermelden en de namen in het opmerkingenveld.

Fokkersdiner Alpacashow Tolbert

Op de vooravond van de wintershow in Tolbert, op zaterdagavond 6 januari 2024, organiseert Showteam Tolbert een gezellig fokkersdiner in Van der Valk Groningen, Borchsingel 53, 9766 PP Eelderwolde ( info@hoogkerk.valk.com website). De kosten voor dit diner bedragen €50,- per persoon (inclusief drankenarrangement). Voor dit diner kunt u zich hieronder aanmelden. Geef aan met hoeveel personen u wenst te komen en vermeld svp in het opmerkingenveld de namen. NB: met kortingscode GRN-ALPACAJAN2024 kunt u 10% korting verkrijgen op een overnachting bij Van der Valk. Graag tot ziens in Tolbert/Groningen.

Sponsors