Regelmatig zien we de vraag voorbij komen of er wellicht een diermanagementsysteem is, dat gekoppeld zou kunnen worden aan ons registratiesysteem ZooEasy Online. Deze vraag is ook ZooEasy ter ore gekomen en vanuit de AAB hebben we input mogen leveren over een mogelijke samenwerking tussen ZooEasy Online en de app Anymal.

De reacties vanuit diverse diergroepen (o.a. schaap, paard, koe, hond en alpaca) waren positief. Wat ons betreft zijn er zeker nog een aantal verbeteringen/veranderingen mogelijk om de app optimaal te maken voor alpacahouders. Maar het begin is er met deze app zeker. En ZooEasy en Anymal gaan met elkaar in zee om te onderzoeken hoe ze een goede koppeling tot stand kunnen brengen.

Wil je zelf de app al eens bekijken of uitproberen? Dat kan… klik op onderstaande afbeelding (downloaden via App Store of Playstore). Je kunt uw eigen dieren alvast in de (gratis) app opvoeren, hetgeen momenteel dus nog wel handmatig dient te gebeuren. Van hond tot kat, van alpaca tot mini-koe, van paard tot konijn… thuis, onderweg of bij de dierenarts? Met de Anymal App heb je altijd en overal alle gegevens van je hobbydieren bij de hand. Je voert een geboorte, vaccinatie of behandeling snel en gemakkelijk in, zodat je administratie altijd up-to-date en goed terug te vinden is. Maar nogmaals: momenteel is dit dus nog NIET gekoppeld aan ZooEasy. En ook nog niet voor alpaca’s geoptimaliseerd.

Anymal App

Wilt u feedback geven op de app?
Graag: wij spelen deze graag door naar ZooEasy. Stuur uw bevindingen en/of door naar onze websitebeheerder.

Sponsors