Aanstaande vrijdag gaan we met Carita Saarinen verder met de uitleg van het DNA-kleurenonderzoek bij alpaca’s. Dit gebeurt, zoals al eerder aangegeven, live op onze showlocatie Peelbergen Equestrian Centre te Kronenberg. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om dit seminar live bij te wonen (hiervoor heeft men zich al eerder kunnen aanmelden; en deze plaatsen zijn reeds allemaal vergeven).

Om iedereen toch in de gelegenheid te stellen om alles over dit onderwerp te kunnen volgen, zal ook dit 3e seminar via teams te volgen zijn. Hiervoor hoeft niemand zich apart aan te melden. De link zal onder dit bericht geplaatst worden. Om ervoor te zorgen dat het voor iedereen wat gemakkelijker te volgen zal zijn, zullen we deze presentatie al vooraf vertalen, zodat de tekst op alle dia’s ook in het Nederlands zal zijn.

De leden die dit seminar via teams gaan volgen kunnen alleen via de chat vragen stellen (dus schriftelijk). Anders wordt het in de zaal veel te chaotisch.

De DNA commissie hoopt hiermee iedereen voldoende gelegenheid te hebben gegeven om dit uiterst interessante (en moeilijke) onderwerp te kunnen volgen. Verder hopen we volgende week duidelijk te kunnen maken wanneer we het vervolg op seminar 2 (Basics of the Patterns) kunnen organiseren.

Sponsors