Ons jubileumweekend komt eraan! Want de AAB bestaat 10 jaar dit jaar.

15, 16 en 17 maart 2024 is het te doen in het Nederlands-Limburgse Kronenberg.
Een JUBILEUMSHOW op een nieuwe locatie: meer ruimte, meer allure. Echt een passende locatie voor een jubileumshow, met groot (verwarmd) terras, prima horecavoorziening, perfecte hal met goede bodem en voldoende ruimte voor een breed scala aan standhouders, kraampjes en vertier voor jong en oud. Ook onze sponsoren komen hier beter tot hun recht en we introduceren extra mogelijkheden voor sponsoren, VIP-sponsoren en verhuur van vloerplaatsen.

Deelname met dieren aan de show zelf kan alleen door onze Nederlandse leden. Voor de rest van het programma willen wij echter ál onze leden uitnodigen! We willen iedereen aangenaam verrassen. We hebben echt heel veel leuks in petto en gaan een kleurrijk en interessant programmamagazine uitgeven op A4-formaat, met meer advertentiemogelijkheden en leuke alpaca-gerelateerde artikelen.

Verder organiseren we een workshop DNA (afstamming en kleurcodering) op vrijdagavond, onder leiding van Carita Saarinen (FutureGen).
En een grandioos fokkersdiner in het prachtige Parkhotel Horst. In de bijgevoegde aankondigingsbrief treft u een link aan, waarmee u met korting ook uw overnachting(en) in dit hotel kunt boeken!

Lees onze aankondigingsbrief goed door, want hierin vindt u aanvullende informatie over inschrijving show, aanmelding workshop en/of fokkersdiner, ons jubileummagazine, de sponsormogelijkheden, promotie van de jubileumshow, aanleveren van de dieren en andere show-gerelateerde informatie, enz. Ook wordt hierin verwezen naar het aanvullende showreglement met maatregelen tegen blauwtong (zie link hieronder).

Wij hopen u allen te mogen ontmoeten op deze geweldige show!

Hartelijke groeten,
Showteam Zuid Jubileumshow Kronenberg 2024

Sponsors