Beste allemaal,

Op het advies van RIVM en GGD en het daarop volgende verzoek van de Brabantse autoriteiten zijn ook wij, als vereniging in het algemeen, verzocht ons evenement (voorjaarsshow Boekel) op 14 en 15 maart af te gelasten en mee te werken aan een sociale onthouding van tenminste 7 dagen. Terughoudendheid in nieuwe sociale contacten is strikt noodzakelijk om een poging te doen het coronavirus in te dammen. Showteam, Showcommissie en bestuur voelen zich maatschappelijk verantwoordelijk en kunnen, hoe moeilijk en vervelend ook, dit verzoek niet naast ons neerleggen. Daarom is vanochtend besloten om de alpacashow in Boekel af te gelasten.

Alle deelnemers, adverteerders en sponsoren ontvangen hun inschrijfgeld en bijdragen terug. Onze penningmeester zal deze aankomende maand restitueren. Financieel gezien is dit een groot verlies voor onze vereniging, gelet op de reeds gemaakte kosten. Daarom hopen wij voor de volgende shows op extra en ruimhartige sponsoring om dit financieel verlies weer enigszins te compenseren.

Voor vragen omtrent het coronavirus kunt u zich wenden tot de site van het RIVM.
Voor vragen omtrent de alpacashow en de AAB kunt u zich via de e-mail wenden tot de voorzitter van Showteam Boekel, Willem-Mathijs van der Aa. Klik hier om hem een e-mail te sturen!

Met vriendelijke groet,
Showteam Boekel, Showcommissie en bestuur

Sponsors