Onze penningmeester, ledenadministratie en financiële administratie hebben bemerkt dat niet alle leden die e-mails van onze vereniging ontvangen, die voor hen bestemd zijn. Hierbij kunt u denken aan nieuwsbrieven en facturen voor onder andere contributie, registraties en/of showdeelname.

Er zijn verschillende redenen waarom het kan voorkomen dat u één of meerdere e-mails niet ontvangt:

1. De Alpaca Association Benelux beschikt niet over uw juiste e-mailadres.

Wij vragen daarom eenieder om zijn/haar e-mailadres te controleren op het LedenPortaal, onder Mijn Gegevens.
Staat hier niet het juiste e-mailadres weergegeven, pas het dan aan door het juiste veld te corrigeren en onderaan het formulier te klikken op ‘GEGEVENSWIJZIGING INDIENEN’.
De rechtstreekse link naar het persoonlijke gegevensformulier vindt u hier: MIJN GEGEVENS

2. De mails van de Alpaca Association Benelux belanden in uw mailbox ‘Spam’ of ‘Ongewenste e-mail’.

Voeg in uw mailprogramma (bijv. Microsoft Outlook) @alpaca-benelux.com toe aan uw lijst met veilige afzenders (of kies: “Domein van de afzender nooit blokkeren”). Doet u dit alleen voor een specifiek mailadres (bijv. finance@alpaca-benelux.com), dan kan het voorkomen dat mail van andere AAB-afzenders (bijv. members@alpaca-benelux.com) alsnog in uw spambox terecht komt.

3. De mails van de Alpaca Association Benelux komen helemaal niet binnen in uw mailbox.

Dan kan het zijn dat de provider (zoals @gmail.com) bulkmails blokkeert. Informeer bij uw eigen provider hoe u kunt voorkomen dat mails van de AAB worden tegengehouden.

Het ligt dus veelal aan de (beveiligings)instellingen van uw mailaccount of provider wanneer u onze mails niet ontvangt.

We hopen dat dit probleem met het doorlopen van bovenstaande stappen is opgelost.

Sponsors