Voor deelnemers Voorjaarsshow Boekel en overige AAB-leden.

Voor het fokkersdiner hebben we dit jaar gekozen voor City Resort Hotel Mill, aangezien we op de locatie van vorig jaar niet tevreden waren over de prijs-kwaliteitverhouding.

Het diner vindt plaats op zaterdag 14 maart 2020 van 19:00 tot 21:00 en de kosten incl. drank zijn € 40,- per persoon. Inschrijven via de AAB site is helaas niet meer mogelijk.
Wil je wel graag bij het diner aanwezig zijn, stuur dan s.v.p. vóór 7 maart een e-mail naar finance@alpaca-benelux.com en vermeld hierin je naam, je farmnaam, het aantal personen waarvoor je wenst te reserveren en eventuele dieetwensen.

Locatie:
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

Uiteraard is het ook mogelijk om te overnachten in het hotel in Mill. Normaliter is de minimale verblijfsduur in het weekend twee nachten maar met onderstaande code is het mogelijk om een boeking te maken voor 1 nacht.

De methode om de minimale verblijfsduur van 2 nachten te omzeilen op 14 maart is als volgt:
1. Gasten gaan via deze link. naar het reserveringsgedeelte van de website van City Resort Hotel Mill.
2. Pas het aantal personen aan naar het gewenste aantal
3. Klik vervolgens op ‘code toevoegen’.
4. Selecteer daarna ‘corporate code’ oftewel ‘tarieftoegang/bedrijfscode’ en vul als code groep in en klik op toevoegen.
5. Daarna aantal gasten updaten en kamers en de juiste datum selecteren. Vervolgens kun je de reservering afronden.

We hopen jullie allemaal te zien bij het diner. Binnenkort volgt er voor de deelnemers nog een nieuwsbrief met alle noodzakelijke en interessante informatie over onze show.

Hartelijke groeten,
Showteam Boekel

Willem-Mathijs, Anne, Theo, José, Sam, Rogier, Ramon, Jan, Chantal en Gaby.

Sponsors