Beste deelnemers aan de Nationale Alpaca Najaarsshow 2022 in Deurne op zondag 18 december 2022,

In verband met de tijdsplanning van ons jurylid Tim Hey hebben we het programma op zondag met een uur vervroegd en wel als volgt:
___________________________________________________________________________________________________________________________________________
Aanleveren dieren kan nog tussen 7:00 uur en 8:30 uur.
Om 8:45 uur verzamelen bij de showring voor een briefing.
De show start zondag om 9.00 uur. We starten met de kleurcategorie multi, vervolgens grijs, zwart, bruin, fawn, lights en wit.
In elke kleurcategorie zullen zowel merries als hengsten worden voorgebracht.
De suri’s worden direct na de middagpauze voorgebracht.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

– Het blijft tevens mogelijk om dieren op zaterdag aan te leveren, vóór aanvang van de ALV (12:30-14:00u)!
– Denk aan controle chips deelnemende alpaca’s en gezondheidsverklaring (graag ná zondag 11 december uitprinten en deze mag max. 5 dagen oud zijn op de showdag); zonder (leesbare) chip wordt de alpaca niet toegelaten.
– Lees het showreglement nog eens goed door en denk aan kledingvoorschriften.
– Controleer nog even of u de showfactuur inmiddels heeft ontvangen en voldaan (niet voldaan = geen toegang tot de show).
– Wij zijn nog op zoek naar leuke prijsjes voor de loterij. U kunt deze inleveren bij de AAB-stand/loterijtafel in de hal. Alvast hartelijk dank hiervoor.

We gaan er met z’n allen weer een leuke show van maken!

Met vriendelijke groet,
Showteam Deurne najaar 2022

Sponsors