AANMELDINGSTERMIJN UITSTAPJE BAS (UK) VERLENGD TOT WOENSDAG 8 JANUARI A.S.
Mocht u onderstaand bericht gemist hebben of er tijdens de feestdagen niet aan toe zijn gekomen om u aan te melden. U heeft nog enkele dagen de tijd!

Beste Leden AAB,

Tijdens de Algemene Ledenvergadering heeft onze voorzitter Rogier van Bree reeds aangekondigd dat we in 2020 met de Alpaca Association Benelux een uitstapje willen maken naar de grote jaarlijkse alpacashow in het Verenigd Koninkrijk: de BAS National Show. In eerste instantie is dit uitstapje bedoeld voor leden van onze vereniging die zich actief inzetten om de vereniging draaiende te houden. Aangezien er nog plaatsen over zijn is het vanaf nu ook mogelijk voor overige leden om zich aan te melden. Zie bijlage voor meer informatie.

Wij verzoeken jullie bijgevoegd formulier aandachtig door te lezen. Heb je vervolgens zin om mee te gaan naar Engeland, vul het formulier dan in en stuur dit uiterlijk vrijdag 27 december a.s. retour naar communication@alpaca-benelux.com (dat kan heel eenvoudig door op de knop verzenden te klikken in het formulier). Wij hopen straks in maart met een mooie delegatie af te kunnen reizen naar Engeland.

Wees er snel bij, want VOL=VOL.
Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen, in volgorde van ontvangst in de mailbox communication@alpaca-benelux.com (versturen via verzendknop in formulier).

Hartelijke groeten,

Organisatie Ledenuitstapje UK 2020,
Mayke Engels
Chantal Versleijen

Sponsors