Vele leden zitten momenteel nog volop in het criaseizoen. Een goed moment om weer even bewust te worden van het feit dat de cria’s geregistreerd dienen te zijn vóórdat ze de leeftijd van 6 maanden bereikt hebben. Voor die tijd dienen ze dus ook gechipt te zijn. Maak dus tijdig een afspraak met uw dierenarts. En u dient de juiste kleur van het cria te bepalen. U kunt hiervoor de kleurenkaart gebruiken, die inmiddels weer verkrijgbaar is via onze webshop.

Via onderstaande link kunt u uw cria registreren:

Kies bij soort registratie voor “Registratie Zelfgefokt Cria”.

Wilt u een alpaca registreren, die u heeft gekocht van iemand die GEEN lid is van onze vereniging, dan kunt u in dit menu kiezen voor “Registratie Aangekochte Alpaca” (koopt u een alpaca van een lid van de AAB, dan dient dit lid de alpaca via een verkoopmutatie aan u over te schrijven).

Mocht het nodig zijn om een wijziging door te geven voor een alpaca die reeds op uw naam geregistreerd staat, kies dan voor “Gegevenswijziging Reeds Geregistreerde Alpaca”.

Wij wensen u een fijne zomer.

PS. In de vakantieperiode kan het mogelijk wat langer duren voordat uw registraties/mutaties verwerkt zijn. Houd hiervoor tevens de actuele berichten op onze website in de gaten.

Sponsors