Wij zijn verheugd jullie te kunnen mededelen dat wij als Alpaca Association Benelux een exclusieve overeenkomst hebben gesloten met Art of Fibre (AOF), door deel te nemen aan het European Fibre Testing Scheme. Dit betekent dat onze vereniging zich zal aansluiten bij de meeste Europese alpacaverenigingen en dat jullie, als leden, profiteren van speciale tarieven om jullie wolmonsters te laten testen. Tevens nemen we deel aan het AOF benchmarkingsprogramma om de genetische vooruitgang te meten. Leden van de AAB zullen ook toegang hebben tot de expertise die AOF heeft opgedaan in 25 jaar testen en analyseren van alpacavezels.

Vanaf 1 juli 2024 zal de online bestelfaciliteit van AOF een extra bestelmogelijkheid, speciaal voor AAB-leden, hebben toegevoegd, herkenbaar aan het AAB-logo. Door van deze bestelmogelijkheid gebruik te maken wordt het speciale prijstarief voor AAB-leden toegepast.

De Nederlandse Art of Fibre medewerkster Esther Verbeek, tevens lid van onze vereniging, kijkt er al naar uit om jullie wolmonsters te testen.
Stuur haar gerust een e-mail als je vragen hebt of als je monsters hebt, die al vóór 1 juli a.s. getest dienen te worden.


Sponsors