Terugblik Jubileumshow

Wij kijken terug op een prachtige, gezellige en succesvolle Jubileumshow te Kronenberg. Het showteam heeft er alles aan gedaan om hier een enorm succes van te maken en dat is (naar onze mening) volledig geslaagd. Met in totaal 233 ingeschreven alpaca’s een waar genot voor het oog. Proficiat aan alle prijswinnaars en deelnemers, zeker ook aan alle nieuwe deelnemers. Wij hopen dat het voor jullie voor herhaling vatbaar is.

Ook hebben wij deze dag enkele leden in het zonnetje gezet. De vereniging bestaat natuurlijk uit vele vrijwilligers, maar in het 10 jarige bestaan zijn er enkelen die al die jaren voor de vereniging klaar staan. Deze personen danken wij ook via deze wijze nogmaals van harte. Een mooie foto van onze “AAB toppers” v.l.n.r. Dries Luijten (hier vertegenwoordigd door zijn echtgenote Jeanine), Jan Versleijen, Chantal Versleijen, Jan Dries, Anita Huls en Thijs Flahou.

Inmiddels staan de uitslagen online. De foto’s volgen snel. Een mooi moment om nog eens terug te kijken op deze twee mooie dagen. En we kijken uit naar de show te Weelde op zondag 7 april aanstaande. Zie ik jullie daar ook?

Bedankje vrijwilligers 10 jaar AAB

Sponsors