LET OP: INSCHRIJFTERMIJN VERLENGD TOT 23 AUGUSTUS; MAX AANTAL FLEECES PER DEELNEMER VERHOOGD NAAR 7!

Op 1 augustus is de inschrijving geopend voor de fleeceshow van dit najaar. Tot 15 augustus a.s. is het mogelijk voor onze leden om hun vachten (max 4 vachten per lid) in te schrijven via het LedenPortaal op onze website.

LET OP: alleen fleeces, die verpakt zijn in de nieuwe (uniforme) verpakkingsvliezen, verkrijgbaar via de AAB, kunnen deelnemen aan de show. Fleeces die in andere verpakkingen worden aangeleverd, worden uitgesloten van deelname!.

Jurylid Tim Hey (UK) zal op zaterdag 18 en zondag 19 september alle ingezonden fleeces jureren. Er kunnen maximaal 150 vachten deelnemen aan deze show, die alleen bedoeld is voor leden van de Alpaca Association Benelux.

Meer informatie over de fleeceshow vindt u op onze pagina: AAB Fleeceshow – najaar 2021. Nadere informatie omtrent het aanleveren van de fleeces en de locatie volgt op een later tijdstip. De show is niet geopend voor bezoekers.

Klik verder op onderstaande button voor de uitgebreide instructie, aangaande de verpakking en het skirten van de showfleeces:

Sponsors