Jubileumshow Peelbergen Equestrian Centre Kronenberg

Het is deze week nog mogelijk om in te schrijven voor onze Jubileumshow bij Peelbergen Equestrian Centre in Kronenberg!
Het belooft een ontzettend gezellige show te worden voor beginnende en ervaren fokkers/alpacahouders, voor jong en oud, voor leden uit binnen- en buitenland, voor bezoekers en sponsoren. Kortom: je moet er gewoon bij zijn.

Nog even een paar aanvullingen onzerzijds.

1. Extra suri’s!

We zouden het mooi vinden als we tijdens onze jubileumshow naast alle huacaya’s ook weer eens een grotere klasse suri’s zouden kunnen showen!
Dus: heb je thuis nog een paar mooie suri’s staan, bén je AAB-lid én showgerechtigd: schrijf ze dan in voor onze show.
We willen voor deze gelegenheid jullie graag de mogelijkheid geven om naast maximaal 7 huacaya’s ook nog maximaal 7 suri’s in te schrijven.
Zou je door de inschrijving over het maximum aantal van 7 dieren en 3 boxen heen gaan? Stuur dan een mail naar ons showteam met de stamboeknummers (AAB-nummers) van de extra dieren die je wilt inschrijven, de laatste scheerdata van deze dieren en het aantal boxen dat je extra nodig hebt. Zij zorgen er dan voor dat dit verder in orde gebracht wordt.

2. Junior Handler

Wij organiseren op zondag ook een Junior Handler-klasse tijdens onze jubileumshow. De jeugd heeft de toekomst! Het is nu al mogelijk om kinderen t/m 12 jaar hiervoor in te schrijven via het LedenPortaal > Inschrijven Activiteiten. Schrijf de namen van de kinderen met daarbij hun leeftijd (op de dag van de show) en de naam van de alpaca in de opmerkingen.

LET OP: de betreffende alpaca moet wél ingeschreven staan voor de reguliere show! Voor elk deelnemend kind is er een leuke attentie.

3. Showreglement

Lees nog eens goed ons Showreglement door alvorens je dieren inschrijft!


En houd er dus ook o.a. rekening mee dat, wanneer je UBR-dieren hebt geregistreerd (dieren zonder bekende of onweerlegbaar controleerbare afkomst) of importen hebt gedaan uit een ‘non-OTF’ Europees land, je dan voor de duur van 24 maanden uitgesloten bent van showdeelname voor de gehele kudde! Helaas moeten we elke show opnieuw leden teleurstellen, die deze regels niet gelezen hebben in het showreglement. We handhaven deze regel in het belang van de gezondheid van onze dieren en de gezondheid van de alpacahouderij in de gehele Benelux.

4. Sponsoring

Het is nog steeds mogelijk én nodig om onze jubileumshow te sponsoren: advertenties in diverse soorten en maten, VIP-sponsoring Jubileumshow, dekhengstadvertenties voor in het losse programmaboekje (A5-formaat liggend) met ringlijsten, etc etc.

Gelukkig is de interesse voor de interne sponsorpakketten groot (er is nog 1 kleurkampioenen-sponsorpakket te vergeven: Kleurkampioen Females Grey! Wie maakt ons los!).
We hebben ook prachtige dekhengsten, waarvan een dekking geveild zal gaan worden (dank aan de fokkers voor het beschikbaar stellen) tijdens onze jubileumshow.

We organiseren ook een leuke, kleinschalige braderie met een grote diversiteit aan standhouders. Leden kunnen vloerplaatsen cq een marktkraam (=vloer+tafel) boeken via het LedenPortaal. Externe partijen kunnen dit doen via het formulier Vrienden van de Jubileumshow.

5. Social Media

Onze jubileumshow zal in de regio, maar ook via Social Media breed gepromoot gaan worden. We stellen het enorm op prijs dat jullie onze berichten (o.a. over onze braderie, over onze knutselwedstrijd, en over andere activiteiten voor jong en oud) liken en delen en verder promoten. Alvast ontzettend bedankt daarvoor!

6. LIVE-seminar over DNA en kleurcodering

Elders in deze nieuwsbrief kunt u ons bericht lezen over DNA en kleurcodering. Voorafgaand aan het LIVE-seminar op de vrijdagavond voor onze show zijn er al 2 online workshops/seminars waarvoor u zich via het LedenPortaal > Inschrijven Activiteiten kunt aanmelden. Aangezien het LIVE-seminar al bijna volgeboekt is, zullen we wellicht nog de mogelijkheid gaan bieden om het seminar online te volgen en/of achteraf door video-opname.

7. Fokkersdiner en hotelovernachting

Ook de reserveringen voor het fokkersdiner en de hotelovernachtingen verlopen voorspoedig. Het belooft echt een gezellig en feestelijk weekend te worden!
Nog niet gereserveerd? In de aankondigingsbrief voor onze Jubileumshow staat aanvullende informatie en (voor zolang de ‘voorraad’ strekt) de mogelijkheid om met korting één of twee hotelovernachtingen te boeken…

Sponsors